Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان: به نقل از آسوشیتد پرس، «مارکو لانگبروک» ستاره‌شناس آماتور هلندی که از خانه خود فضا را رصد می‌کند و مرتبا ماهواره‌های مخفی جاسوسی را زیر نظر دارد و از آن‌ها تصاویری تهیه می‌کند در مصاحبه با نشریه اشپیگل آلمان گفت احتمالا ماهواره نور ایران را در فضا رصد کرده است.

لانگبروک در این خصوص گفت: «یکشنبه گذشته پالس‌های رادیویی را ثبت کردم که اطمینان دارم متعلق به ماهواره ایرانی نور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» لانگبروک که در شهر لایدن هلند زندگی می‌کند در ادامه توضیح داد «این پالس‌ها سیگنال‌های قوی بر روی فرکانس ۴۰۱،۵ مگاهرتز ارسال می‌کردند که حتی با تکنیک‌های ساده هم قابل شناسایی بود. این جسم فضایی که مسیر حرکت مشخصی دارد، هر ده ثانیه یک بار یک بسته از داده‌ها را به زمین ارسال می‌کند.»

ستاره‌شناس هلندی در ادامه مصاحبه خود تاکید کرد وقتی اطلاعات این ماهواره را دقیق‌تر بررسی کنیم می‌بینیم که کاملا هدفمند در فضا در گردش است و برخلاف ادعای آمریکایی‌ها هیچ «تغییر و یا نوسانی در سیگنال‌های ارسالی آن نمی‌بینیم.» لانگبروک پس از این توضیحات گفت «به این ترتیب می‌توان گفت شروع فعالیت این ماهواره یک موفقیت بزرگ بوده است.»

او اضافه کرد «این ماهواره هر چهار روز یک بار از یک نقطه ثابت روی زمین گذر می‌کند، هرچند که موقعیت خورشیدی‌اش همیشه ثابت نیست.» این ستاره‌شناس توضیح داد که اندازه کوچک این ماهواره که مقامات آمریکایی آن را حدود ۳۴ در ۱۰ در ۱۰ سانتیمتر تخمین زده اند اصلا گویای امکانات عملیاتی آن نیست. او به اشپیگل گفت:«اگر تکنیک ساده‌ای در آن به کار رفته باشد، می‌تواند به خوبی از پس وظایفش برآید. برای گرفتن عکس همین اندازه کافی است. بسیاری کشور‌ها با فن‌آوری ساده کار‌های جالبی می‌کنند.»

چهارشنبه هفته گذشته ایران یک ماهواره نظامی با نام «نور» به فضا پرتاب کرد که در مدار ۴۳۰ کیلومتری زمین قرار گرفت. این موفقیت ایران برای مقامات غرب به ویژه آمریکا بسیار سنگین آمد و به گونه‌ای که به شیوه‌های مختلف سعی کردند آن را کم اهمیت و بی‌هدف جلوه دهند. ژنرال «جی ریموند» فرمانده نیروی فضایی آمریکا در این خصوص گفت این ماهواره یک «وب‌کم لرزان در فضاست و غیرممکن است بتواند داده‌های اطلاعاتی قابل استفاده‌ای به زمین ارسال کند.»

منبع: فردا

کلیدواژه: پرتاب ماهواره نور ایران ستاره شناس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۷۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضانوردان چینی پس از ۶ ماه به زمین بازگشتند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، سازمان فضایی چین اعلام کرد، فضاپیمای شنژو-۱۷ به همراه سه خدمه آن با موفقیت در شمال چین فرود آمد. براین اساس، این کپسول با سه فضانورد در ساعت ۶:۳۷ بعد از ظهر با موفقیت به محل فرود دانگ فنگ در منطقه خودمختار مغولستان داخلی شمال چین بازگشت. 

طبق نتایج بررسی‌های اولیه، هر سه خدمه به نام‌های تانگ هونگبو، تانگ شنجی و جیانگ شینلین در وضعیت خوبی هستند.

تانگ هونگبو، رکورد طولانی‌ترین اقامت یک فضانورد در فضا را به نام خود ثبت کرده که در مجموع ۲۷۹ روز برای دو سفر خود به ایستگاه فضایی چین بوده است.

چین اعلام کرده است که ماموریت فضایی سرنشین‌دار شنژو-۱۷ موفقیت آمیز بوده است. طبق گزارش آژانس فضایی این کشور، فضانوردان این مرحله از ماموریت‌های فضایی در سلامت کامل هستند و شنژو-۱۷ به عنوان دومین مأموریت سرنشین‌دار مرحله کاربرد و توسعه ایستگاه فضایی چین ثبت شد. این سه فضانورد اکتبر سال گذشته میلادی به ایستگاه فضایی چین پرتاب شدند و حدود نیم سال در مدار زمین اقامت داشتند.

خدمه شنژو-۱۷، ۸۴ آزمایش علمی را در مدار انجام دادند و بیش از ۲۰۰ نمونه را در زمینه‌های مختلف مانند بیوتکنولوژی و پزشکی فضایی بررسی کردند که نمونه‌ها برای مطالعه علمی تحویل داده شدند.

پیش از این، کابل پنل‌های خورشیدی ماژول هسته تیان‌هه در اثر برخورد زباله‌های فضایی قرار گرفته بود که باعث از بین رفتن نسبی منبع تغذیه شده بود و خدمه شنژو-۱۷ با پیاده‌روی‌های فضایی خارج از ایستگاه نخستین مأموریت بیرونی تعمیر ایستگاه مداری چین را اجرا کردند.

براساس اعلام سازمان فضایی چین، این کشور به غیر از ماموریت‌های سرنشین‌دار، قصد دارد کاوشگر ماه چانگ‌ای‌۶ را در اوایل ماه می‌پرتاب کند. این کاوشگر قرار است طی این ماموریت نمونه‌هایی را از سمت دور ماه جمع آوری کند که نخستین نمونه از این نوع در تاریخ بشر است.

با بازگشت فضانوردان به زمین، تمامی مذاکرات و مطالعات مربوط به عملکرد پیشرفته فنی فضانوردی و تکنولوژی‌های مرتبط با ایستگاه مداری شروع شده و اطلاعات و داده‌های مورد نیاز برای مأموریت‌های آینده برنامه‌ریزی و ارزیابی می‌شود.

فرود موفقیت‌آمیز فضانوردان شنژو-۱۷ در شمال چین نشان از توانایی و تجربه چین در زمینه فضانوردی دارد؛ علاوه‌براین، این کشور در جهت پیشبرد تحقیقات و مأموریت‌های فضایی خود با پیشرفت‌های قابل توجهی روبه‌رو است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر
  • نبوغ ستاره‌ اسپانیایی در خدمت مرد یونانی!
  • ۴۰۰ سال پیش شغل اصلی مردم دربند خرید و فروش برده بود!
  • فضانوردان چینی پس از ۶ ماه به زمین بازگشتند
  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • زارع‌پور: از پایگاه چابهار ماهواره به فضا پرتاب می‌کنیم
  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟
  • بانک شماره موبایل تفکیکی و هدفمند، راز موفقیت بازاریابی پیامکی
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟